VELEBITSKI VILENJAK

Ivan Herceg o stilu života i vrućem ljetu

11.08.2016 u 22:13

Bionic
Reading

Za razliku od nekih njegovih kolega koji su proteklih mjeseci snimali nove domaće serije, Ivan Herceg odlučio je ljeto rezervirati samo za odmor. Ljetna turneja počela je na jugu Dalmacije, a završila na Paklenici u društvu njegove djevojke Anite Dujić. Skroman na riječima, Herceg se na Instagramu zna našaliti na svoj račun, posebno kad je u pitanju njegov goli torzo

Ivan Herceg nikad nije bio glumac od velikih riječi u intervjuima. No, ono što nije rekao javno, može se pročitati između redaka na njegovu Instagramu. A tu je raspoložen i za dobru šalu. Naime, Herceg se zna našaliti i na svoj račun i na račun svoje odabranice, Trogiranke Anite Dujić.

Naime, Ivan voli svoj torzo staviti u prvi plan, a tako je bilo i na fotografiji iz Nina koja nosi hashtag 'košulja VV - velebitski vilenjak'. Na komentar kako zna uživati u životu, Ivan nije ostao bez odgovora.

'Bolje 15 godina kvalitetno nego 30 loše', poručio je 34-godišnji glumac. I dok je Ivan protekli tjedan proveo u Šibeniku, Anita Dujić bila je u svom rodnom Trogiru. Jedan njezin post dovoljno je simboličan i nameće pitanje tko je to izašao iz Anitinog života?

Ivan je iz Šibenika na svom Instagramu napisao - 'vrijeme je za čistku'. Možda je u pitanju tek slučajnost jer još prošli tjedan par je zajedno bio u Nacionalnom parku Paklenica. Njihova veza, nakon Anitinog razvoda od Ivana Veljače, razotkrivena je u travnju prošle godine.

#naocale rayban #kosulja VV# velebitski vilenjak...

A photo posted by ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privatno) on

Vrijeme je za cistku...

A photo posted by ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privatno) on

Pored ovakvih cuda, mi smo medju zadnjima na ljestvici...

A photo posted by ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privatno) on

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on