SRETAN ROĐENDAN

Anica Kovač: Kako se osjećam s punih 40? Čudno!

02.03.2016 u 11:54

Bionic
Reading

Kad čovjek dođe na pola životnog puta, mora se osvrnuti i biti zahvalan na svakom sretnom trenutku u životu, a meni ih nije nedostajalo, kaže nam nekadašnja prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač koja danas slavi 40. rođendan. Zahvaljujući suprugu Robertu i djeci, već u rano jutro u njezinom domu bilo je veselo

Malo je toga na ovom svijetu što može obeshrabriti uvijek samouvjerenu Anicu Kovač. Prije 20 godina, zahvaljujući svom gardu i ljepoti, ponijela je titulu prve pratilje Miss svijeta, a danas je sretna zbog jedne puno važnije uloge - one majčinske. Jedna je od onih rijetkih žena koja je kroz život i s dvadeset koračala sigurno i bez previše iluzija.

'U životu je svatko sretan na svoj način. Ne postoji neka posebna formula. Treba samo pustiti srce da voli', moto je nekadašnje misice koju su danas kćeri Letizia (13) i Viktorija (7) te sin Marko (9) probudili pjesmom.


S najstarijom kćeri Letizijom koja, kaže Anica, ima savršen sluh i talent za pjevanje


Sa sinom Markom i kćeri Viktorijom

'Jutros su mi svi pjevali. Već su veliki, ali meni su uvijek slatki. Kako se osjećam s punih 40? Čudno! Pola puta je iza mene, zahvalna moram biti. Jer živiš samo jednom i na kraju shvatiš da smo svi nekako povezani. Ja čuvam svoje najljepše uspomene, živim i volim!' kaže Anica. Rođendansko slavlje zasigurno neće izostati, i to u restoranu Vallis koji je prije tri godine otvorila sa suprugom Robertom i obiteljskim prijateljima. Anica i bivši nogometaš Robert Kovač  u braku su punih 15 godina, ali o svojoj sreći u javnosti ne pričaju često.


Skladan brak traje već 15 godina
'Dvije ruke nose više nego jedna, a sve što radim, radim iz srca. Ne obazirem se na zle komentare i nikad me nisu dirali', poručila je Anica ovih blagdana u povodu sudjelovanja u jednoj od mnogih humanitarnih akcija.


Samouvjerena u životu, samouvjerena i na modnoj pisti u svojim tridesetima