NJEZINA ŽELJA

Angie i Brad usvojili još jednog dječaka

09.02.2015 u 20:40

Bionic
Reading

Angelina Jolie i Brad Pitt omiljeni su holivudski par, a navodno u njihovu veliku obitelj stiže sedmo dijete, dječačić Moussa

Ovih dana slavni je par bio u središtu pozornosti zbog Bradovog tulumarenja na filmskom festivalu Sundance u Utahu. Ondje se navodno opijao s kolegom Jamesom Francom, a zaigrao je i nekoliko partija pokera te izgubio 25 tisuća dolara. Na to nije ostala imuna Angelina Jolie pa je uzela nekoliko dana odmora, a njemu poručila da odluči što mu je važnije - obitelj ili zabava.

I taman kada se malo stišala bura zbog Bradovog ponašanja američki mediji raspisali su se o novom članu slavne obitelji. Par je navodno posvojio dvogodišnjeg dječaka iz Sirije, a trenutno se nalazi u izbjegličkom kampu u Turskoj.

Kako piše Woman's Day, glumica je upoznala dječaka dok je boravila u kampu kao UNICEF-ova ambasadorica dobre volje. Zbližili su se, a dječačić bi se trebao pridružiti obitelji za nekoliko dana. Ukoliko su tabloidi u pravu, u obitelj Pitt-Jolie stiže sedmo dijete, od kojih je troje usvojeno, a troje ih je rodila Angie. Najnovije usvojenje ne iznenađuje previše jer su strani mediji pisali na tu temu još 2013.