ISTINA O BRAKU

Angelina otkrila dugo čuvanu tajnu

11.01.2015 u 17:22

Bionic
Reading

U kolovozu prošle godine Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali su se u intimnoj ceremoniji na svom imanju smještenom na jugu Francuske, a prisustvovali su samo bliski članovi obitelji. No glumica je tek sad otkrila da je službeno stupila u brak puno ranije

Vjenčanje slavnog para u Francuskoj bilo je intimno bajkovito, a planiralo ga je šestero njihove djece. Najstariji Pax je ispekao tortu, kćerkice Zahara i Vivienne nosile su cvijeće, Shiloh i Knox prstenje, dok su Maddox i Pax roditelje ispratili do oltara. Djeca su im pomogla napisati i bračne zavjete, a njihovi crteži krasili su i veo prekrasne Versaceove vjenčanice koju je Angelina nosila.

No u novom intervjuu za talijanski časopis Io Donna, Angelina je izjavila da su ona i Brad puno duže u braku no što se misli i to iz 'tehničkih' razloga.

'Prije no što smo se vjenčali u Francuskoj pred djecom, Bred i ja smo već bili vjenčani u Kaliforniji, budući da se kao američki državljani ne možemo legalno vjenčati u Francuskoj', rekla je novinarima glumica.

No kalifornijsko vjenčanje ipak nije bilo ni približno romantično kao ono u Francuskoj.

Jednog dana rekla sam Bradu 'Hajdemo se naći oko 16.30'. Nazvala sam suca i potpisali smo dokumente', rekla je Angelina koja ne krije da najviše voli kad je kod kuće s Bradom i djecom.
Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Gospodarica zla
Aleksandar Veliki
12 godina ropstva
Drvo života