JOHNNY DEPP

Angelina me oborila s nogu!

15.11.2010 u 11:48

Bionic
Reading

Slavni glumac Johnny Depp otkrio je da ga je famozna kolegica Angelina Jolie impresionirala pri prvom susretu – razgovorom na temu djece

Najpoznatije zvijezde holivudske tvornice snova upoznale su se pri pregovorima za uloge u akcijskom trileru 'The Tourist' redatelja Floriana Henckela von Donnersmarcka.

Depp je načeo temu o svoje dvoje djece, a Angie je prihvatila i počela govoriti o svojih šestero, pa su shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog.

'Sjedili smo i spontano krenuli razgovarati o klincima. Bilo je to pravo otkriće', rekao je Depp. 'Bio sam ugodno iznenađen njezinim briljantnim smislom za humor. Zbilja je kul', zaključio je filmski ljepotan.

Tridesetpetogodišnja Angelina je u jednome intervjuu priznala da je imala tremu prije upoznavanja sa 47-godišnjim Deppom, ali se, kaže, opustila kada je ugledala fotografije njegove nevjenčane supruge Vanesse Paradis i njihove dječice u holivudskom studiju.

'Dok sam šetala, pogled mi je pao na dražesne fotke i nervoza je splasnula, a definitivno je prošla kad smo si stisnuli ruke. On je umjetnik par excellence, baš onakav kakvog sam očekivala', rekla je Angelina o partneru, priznavši da je postala njegova velika obožavateljica nakon što je s klincima i Bradom Pittom bezbroj puta odgledala njegovu maestralnu rolu Mada Hattera u 'Alisi u zemlji čudesa'.

Bespredmetno je naglašavati da je filmsko spajanje Jolie i Deppa, trenutačno najpopularnijih glumaca na svijetu, san svih casting agenata.

Kako to izgleda i koliko ima kemije među njima, vidjet ćemo krajem godine, kad 'The Tourist' krene u distribuciju: po nekim procjenama pretendira postati jednim od najvećih filmskih hitova 2011.