IZLUĐUJU JEDNO DRUGO

Angelina konačno otkrila kako je biti u braku s Bradom

15.11.2015 u 10:16

Bionic
Reading

Angelina Jolie otkrila je kako ona i Brad Pitt zajedno funkcioniraju u braku, a iako su najutjecajniji holivudski par, izgleda da su isti kao i svi ostali ljudi kada je ljubav u pitanju

Snimajući dramu 'By The Sea', u kojoj Angelina i Brad zajedno glume par pred raspadom braka, slavna glumica otkrila je da dramatična radnja nije utjecala na njih u stvarnom životu, ali je otkrila i vrlo osobne detalje o njihovoj vezi. Poznato je da miljenici Hollywooda privatni život strogo čuvaju za sebe, a zbog promocije novog filma Angelina se otvorila i na kapaljku dala koji detalj njihova života.

'Postoje dani kada izluđujemo jedno drugo i trebamo vlastiti prostor', rekla je Anđelina i dodala kako su sličnosti s ulogama u novom filmu ipak minimalne.

'Brad i ja imamo probleme kao i svi ostali, ali nisu slični onima u filmu jer bi ga tada bilo teže snimiti', otkrila je Angelina, koja se našla i u ulozi redateljice

Angelina i Brad zajedno imaju šestero djece, a prošle su se godine vjenčali u francuskom dvorcu Miraval, nakon devet godina veze. Povodom promocije filma, Angelina je u nedavnom intervjuu rekla kako su ona i Brad također tipični roditelji, a djeca ih ponekad ismijavaju jer se ponašaju previše štreberski.