KRAJ LJUBAVI

Angelina Jolie želi starateljstvo nad djecom

24.09.2016 u 11:46

Bionic
Reading

Do razvoda Angeline Jolie i Brada Pitta došlo je zbog različitih ideja o odgoju djece te zbog glumčevog navodnog konzumiranja marihuane i alkohola

Na nedavnom privatnom letu Angeline Jolie i Brada Pitta s djecom dogodio se manji incident. Kako je let bio međunarodni, incidentom se bave FBI i socijalne službe jer je Brad Pitt navodno bio fizički i verbalno nasilan prema svojoj djeci. Par je pokrenuo proces razvoda dan nakon leta.

Angelina Jolie također je zatražila starateljstvo nad djecom. Njezin odvjetnik rekao je kako se glumica odlučila za pokretanje razvoda zbog obitelji te da neće davati izjave za javnost.


'Ovo me vrlo rastužuje, no ono što je najvažnije je dobrobit naše djece. Molim medije da im daju privatnost koja im svakako treba u ovim teškim trenucima', rekao je Brad Pitt.

Izvori bliski paru tvrde kako Brad Pitt nikad nije bio nasilan prema svojoj djeci, no da je bio stroži te da je ponekad znao dići glas na njih, za razliku od Angeline Jolie, koja se nikad nije derala.

Angelina Jolie i Brad Pitt bili su u braku dvije godine, no veza im je trajala više od deset godina, a zajedno imaju šestoro djece.