KAO KLEOPATRA

Angelina Jolie isprobat će svoje zavodničke sposobnosti

14.06.2010 u 14:34

Bionic
Reading

Ima li holivudska zvijezda dovoljno impozantan nos i može li se mjeriti sa slavnom Elizabeth Taylor u novoj ekranizaciji priče o fascinantnoj egipatskoj vladarici?

Hoće li Angelina Jolie biti dostojna nasljednica slavne Elizabeth Taylor u ulozi jedne od najfascinantnijih vladarica u egipatskoj povijesti? Holivudska zvijezda sazrela je u 35. godini života za preuzimanje uloge Kleopatre u filmu koji se snima prema novoj knjizi 'Kraljica Nila, Kleopatra: Život', autorice Stacy Schiff. S njom je producent filma Scott Rudin već dogovorio sve detalje oko autorskih prava te napomenuo da se na ekranizaciju knjige odlučio imajući na umu upravo Angelinu u glavnoj ulozi.

Lijepa Angie, koja je na glasu kao najveća holivudska zavodnica, vjerojatno neće imati problema s uživljavanjem u ulogu žene koja je osvojila pedesetogodišnjeg Julija Cezara, a kasnije i rimskog vojskovođu Marka Antonija. Zasad nije poznato tko će portretirati slavne Rimljane, ali bitka za prestižne uloge već počinje. Dok će se Angelina u tom pogledu natjecati s ikonom zlatnog doba Hollywooda, prekrasnom Liz Taylor, teško da će netko u ulozi Marka Antonija uspjeti nadmašiti legendarnog Richarda Burtona