SLAVNI PAR U SUSJEDSTVU

Angelina Jolie i Brad Pitt stigli u Sarajevo

Jolie i Pitt sletjeli u Sarajevo

Jolie i Pitt sletjeli u Sarajevo

Izvor: Cropix / Autor: Vedad Dado Vranj

Angelina Jolie i Brad Pitt stigli su iza podneva u Sarajevo gdje će večeras u Olimpijskoj dvorani Zetra prisustvovati gala premijeri svog prvijenca 'U zemlji krvi i meda'
Vedad Dado Vranj

Vedad Dado Vranj

Izvor: Cropix / Autor: Vedad Dado Vranj

Angelina, Brad i ekipa filma su se nakon kratkog zadržavanja na aerodromu uputili prema hotelu Europa gdje će u popodnevnim satima biti organizirana i press konferencija.

Već ranije oko hotela je bio primjetan veći broj zaštitara i policajaca, kao i fotoreportera koji čekaju na minus sedam da fotografiraju slavnu glumicu.

Iako su, prema najavama, s Angelinom i Bradom u Sarajevo trebala stići i njihova djeca, zbog čega su zaposlenici hotela Europa spremili i specijalnu sobu, došlo je do promjene plana.

Premijera filma održat će se u utorak u 19,45 u Olimpijskoj dvorani Zetraa, osim Angeline, nakon projekcije sarajevskoj publici će se pokloniti i glumačka ekipa predvođena Zanom Marjanović

Budući da se posljednjih dana u Sarajevu zbog velike količine snijega urušio krov Ledene dvorane Skenderija te zapadna tribina stadiona Grbavica, jučer je u krugu Olimpijske dvorane Zetra na čišćenju snijega angažiran maksimalan broj ljudi.

Vedad Dado Vranj

Vedad Dado Vranj

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Hotel Europa čeka Angelinu i Brada

Najznačajniji dio akcije čišćenja obavljen je na krovu Zetre, a u tu svrhu angažirani su arhitekti i projektanti koji su upućivali na najkritičnija mjesta koja treba rasteretiti od snijega.

Da sarajevski humor, pa i onaj crni, nije ostao ispod debelog snježnog pokrivača, potrudili su se dežurni šaljivđije koji su akciju čišćenja u krugu Zetre iskoristili upravo za kreiranje 'crnog humora'. Tako se čaršijom mogao čuti komentar 'Da nam nije Anđe, i Zetra bi nam se srušila'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi