KRALJEVSKA ČAJANKA

Angelina i Brad na druženju s Kate i princom Williamom

28.06.2015 u 11:36

Bionic
Reading

Slavni glumački par Brad Pitt i Angelina Jolie nakon nekoliko mjeseci usklađivanja rasporeda, konačno je dobio priliku upoznati najpopularniji britanski bračni par Kate Middleton i princa Williama s kojima su prije nekoliko dana uživali u tradicionalnoj popodnevnoj šalici čaja

Dva slavna para prvi put su se susrela u palači Kensington u petak poslijepodne, što je za Us Weekly potvrdio glasnogovornik palače, a glavna tema razgovora bila je borba protiv ilegalne trgovine divljih životinjskih vrsta.

Glumački par doputovao je u London u petak ujutro zbog Angelininih obaveza u UN-u, a petak poslijepodne bio je rezerviran za posjet kraljevskom paru koji ih je čekao u svojoj rezidenciji, palači Kensington.

Kraljevski par je američke goste dočekao ispred vrata svog doma, a pridružio im se i slatki nasljednik princ George koji će ovoga srpnja napuniti dvije godine. Bračni par Jolie-Pitt na druženje s kraljevskim parom nije poveo ni jedno od svojih šestero djece iako su u tom trenutku i oni boravili u Londonu.

'Super su se slagali. Brad i Angelina na kraju su ostali puno duže od planiranog, pa je druženje potrajalo nekoliko sati', potvrdio je za američki medij izvor iz kraljevske rezidencije.