LEGENDARNA VODITELJICA

Ana Brbora Hum snima treću sezonu emisije 'Dečko, dama i Ana'

27.03.2016 u 19:26

Bionic
Reading

Dugogodišnja HRT-ova urednica, spikerica, voditeljica, legendarna televizijska dama Ana Brbora Hum od prošle godine ponovno je na malim ekranima i radi ono što najviše voli i najbolje zna – uređuje i vodi emisiju 'Dečko, dama i Ana' na Mreži TV. Show je već nakon prve sezone osvojio i kritiku i publiku pa uskoro nastavlja s trećom, ali s novom, drukčijom koncepcijom

Iako je s Hrvatske televizije već otišla u zasluženu mirovinu nakon bogate i dinamične tridesetogodišnje karijere spikerice, voditeljice, urednice i novinarke, Ana Brbora Hum odlučila se vratiti na televiziju i taj potez očito se pokazao kad pun pogodak.

'U protekle dvije sezone u emisiji 'Dečko, dama i Ana' moji gosti bili su naši poznati bračni ili životni partneri. Bilo je 25 emisija. Nastavljamo sada s trećom sezonom, jer je emisija izuzetno gledana. Isti je naslov emisije, ali nova koncepcija na nešto drugačiji način, želeći biti i dalje aktualni i zanimljivi. Koncipirana je na temelju prijedloga, sugestija i želja naših gledatelja', rekla nam je legendarna voditeljica.

Riječ je o mozaično-zabavnoj emisiji koja se bavi aktualnim temama, događajima i fenomenima kroz priču troje različitih gostiju.
'Razgovor sa svakim gostom traje 20 minuta, a temeljni kriteriji su aktualnost, zanimljivost, televizičnost, informiranost i ležernost. Cilj i želja samog razgovora je optimizam ili barem nada u moguću ljepotu života i stvaralaštva. Područja koja bi bila prisutna u emisiji zaista su neograničena. Dakle, to su različite teme, priče i događaji vezani za osobe iz svijeta glazbe, umjetnosti, kulture, filma, sporta, znanosti', pojasnila je Ana.

Kaže da puno vremena troši na pripremu prije svake emisije jer mora znati svakojake detalje o gostima koji joj dolaze u goste. Detaljna je i precizna, pa ponekad i po cijele dane provodi u zagrebačkom studiju Mreže TV, no ističe da njezin privatni život ne trpi.
'Sve se stiže. Samo se moram dobro organizirati oko kućanskih poslova. Poput svake dobre domaćice, ručak i večeru za sutra skuham dan ranije', ističe.

Emisija 'Dečko, dama i Ana' emitira se u istom terminu – subota u 21 sat, nedjelja u 15 repriza na Mreži TV. Prva emisija treće sezone emitirat će se 9. travnja, a kod Ane će gostovati Mani Gotovac, Matija Dedić i Damir Nemet.

'Mani će govoriti o svojoj posljednjoj knjizi 'Snebivaš me', Matija o albumu 'Matija svira Arsena' i o nagradi Porin, a dr. Nemet o 'Revoluciji u medicini', otkrila je voditeljica.