NAŠA GLUMICA

Ana Begić otkrila nam je tajnu svog uspješnog braka

28.05.2015 u 10:47

Bionic
Reading

Glumica se trenutačno priprema za nove projekte, a slobodno vrijeme najviše voli provoditi sa suprugom i kćerkicom Lanom. Za tportal otkriva tajnu svog uspješnog petogodišnjeg braka

Nakon što je završila sa snimanjem RTL-ove sapunice 'Vatre ivanjske' Ana Begić Tahiri polako se počela spremati za druge projekte.

'Svakome poslu pristupam jednako, što mi je i tata uvijek govorio. Ne obazirem se na to hoće li me netko prozivati jer sam radila u sapunici. Drago mi je da sam radila na jednom toliko dugom projektu kako bih dokazala sebi da sam još uvijek u formi.'

Glumica je dosta posvećena obiteljskom životu, stoga je jedva dočekala to da više vremena može provoditi sa suprugom i četverogodišnjom kćerkicom Lanom.


Ana s kćerkom Lanom

'Svakome je teško uskladiti obiteljske i poslovne obveze, bez obzira čime se bavite. Pogotovo ako nemate pomoć. Imam takav posao da znam izbivati iz kuće ujutro i navečer. No kći je svjesna toga otkako se rodila i odrasta s time. Često mi pomažu bake i djedovi pa imam tu sreću da ne moram plaćati dadilju', kaže Ana.

'Lana već sad pokazuje interes za balet i ritmičku gimnastiku, a jako voli i pjevanje pa ide na zbor. Što god ona odabere, bit ću uz nju. Sve što zaželi, prihvatit ću', iskrena je glumica.

A koja je tajna njezinog uspješnog braka s Danijelom Tahirijem, s kojim se vjenčala prije pet godina.


Ana Begić

'Najvažnije je da se sve razmirice raščiste prije spavanja', smije se Biba iz istoimene serije, a i dala je savjet za sve supruge. 'Uvijek morate biti sigurne u to da se volite, a da on vas voli malo više', duhovito će Ana.

Tročlana će se obitelj i ovo ljeto odmarati u Šibeniku i Zadru.

'Nemam nikakve posebne pripreme za ljeto jer nisam ljetni tip. Ne uveseljava me baš odlazak na plažu, a ponajviše idem zbog kćerkice jer obožava more. Nisam se nikad ni kupala u toplesu, ali nemam ništa protiv toga. Neka ljudi rade ono što ih uveseljava', zaključila je glumica.