LJUBAV IZ SNOVA

Američka proslava braka Željka Bebeka

06.04.2016 u 21:44

Bionic
Reading

Pjevač Željko Bebek danas sa svojom voljenom suprugom Ružicom slavi 14. godišnjicu braka. Nikad se dosad nisu posvađali ili ružno pogledali, stoga je bilo nezamislivo da nekadašnji frontmen Bijelog dugmeta na svoju američku turneju putuje sam i da supruga ne bude s njim i na ovu bračnu godišnjicu

Premda je u sedmom desetljeću života, jedan od najpopularnijih rokera na prostoru bivše Jugoslavije, Željko Bebek radi punom parom i više i bolje nego mnogi njegovi duplo mlađi kolege. Trenutačno je na turneji po Americi, a poveo je i suprugu Ružicu. Ondje su prošle godine slavili svoju ljubav, a i ove godine slave godišnjicu braka.

Željko Bebek upoznao je sadašnju suprugu i ljubav svog života sasvim slučajno, kada ga je tražila autogram. Vjenčali su se 2002., a pjevaču je ovo treći brak i čini se - treća sreća. U 14 godina braka, zahvaljujući njegovu smislu za romantiku i tome što joj neprestano pokazuje što osjeća, ne žive u braku nego u bajci u kojoj su dobili danas 13-godišnjeg sina Zvonimira i 11-godišnju kćer Katarinu.

'Dogodilo se to da se ne razdvajamo ni na trenutak. To što me Ružica prati na putovanjima jako je dobro jer je podijelila sa mnom neke stvari kao što su vožnja ili pak pomoć pri bilo kakvom poslu. Zbog toga sam vrlo sretan čovjek', kaže pjevač. Tajna dugovječnog braka po njemu je svakodnevno traženje razloga za zaljubljivanje.

'Između Ružice i mene stalno se i iznova događa obnova ljubavi i povjerenja kroz zagrljaje, nježnost, poljupce i uvijek svoje lijepe emocije i radost nastojimo podijeliti sa svojom obitelji, prijateljima, publikom', rekao je pjevač.