U ANIMIRANOM FILMU

Amar Bukvić novi je Tarzan

12.03.2014 u 14:33

Bionic
Reading

'Tarzan 3D' animirani je film koji jedan od najomiljenijih klasika vraća na velike ekrane prilagođenog novim generacijama

Radnja priče smještena je u suvremeno doba. Tijekom ekspedicije, u uda­ljenoj afričkoj džungli John Greystoke (Frano Mašković) i njegova žena Alice Jelena Miholjević) stradali su u padu helikoptera dok su istraživali zagonetni krater. Preživio je jedino njihov mladi sin J.J. čiji je nadimak Tarzan Amar Bukvić). U ostacima helikoptera pronašla ga je i usvojila grupa gorila. Tarzan odrasta učeći opasne zakone života u džungli i gotovo deset godina prolazi prije nego što se susretne s drugim ljudskim bićem – hrabrom i lijepom Jane Porter (Marija Škaričić). Zaljubljuju se na prvi po­gled i ubrzo nađu u opasnosti kad William Clayton (Filip Juričić), koji je s Jane doputovao u Afriku pod lažnim izgovorom, otkrije svoje pravo i pohle­pno lice…U animiranom filmu 'Tarzan 3D' svoje su glasove likovima posudili: Amar Bukvić, Marija Škaričić, Jelena Miholjević, Luka Bulić, Filip Juričić i mnogi drugi. Foršpan pogledajte ovdje:

Foršpan animiranog filma 'Tarzan 3D'

A kako se Amar Bukvić snašao u ulozi kralja džungle pogledajte i poslušajte u CineStaru i odabranim kinima od 20. ožujka.