AMAR BUKVIĆ

Aman je donio radost, odličan je osjećaj biti tata!

10.04.2015 u 11:11

Bionic
Reading

Najljepša stvar na svijetu za Amara trenutno je žurba kući jednomjesečnom sinu Amanu i supruzi nakon svakodnevnih proba u njegovom matičnom kazalištu Gavella, u kojem ga večeras očekuje premijera nove predstave 'Othello'. A kako je biti tata, progovorio je prvi put ekskluzivno za tportal

Kako se osjeća glumac koji je prije mjesec dana postao tata, a danas ga čeka i premijera nove predstave na kojoj je radio posljednja dva mjeseca? 'Odlično', kaže Amar Bukvić, glumac koji u svojoj svakodnevici ispunjenoj roditeljskim i kazališnim obavezama istinski uživa. U 'Othellu' večeras nastupa kao Cassius, nedavno je snimao i seriju 'Počivali u miru', novi projekti se nižu, no Amar nakon svih obaveza jedva čeka vratiti se kući sinu jedincu.  Maleni Aman, koji je na svijet došao 8. ožujka, unio je veliku radost u cijelu obitelj.

'Prvih mjesec dana je prošlo bezbolno. Alma i ja pripremili smo se na najgore, no Aman nas je poštedio besanih noći. Baš nam je lijepo i dijete je u našu familiju donijelo veliko veselje. Prvi je unuk mojih roditelja, pa je i njima sve novo. Što reći nego da je odličan osjećaj biti tata i da svaki dan nakon proba trčim kući da budem što više s njim', iskren je 33-godišnji glumac. Ime Aman, koje na turskom znači 'milost', odabrali su on i supruga želeći nastaviti obiteljsku tradiciju imena koja počinju na slovo 'a'.

Iako je supruga pogledala sve njegove kazališne predstave, od kojih joj je ipak najdraža 'Kako misliš mene nema' u Exitu, večeras neće biti na premijeri u Gavelli. 'Alma često prije premijere vidi sve moje predstave', kaže Amar.

Poseban užitak za glumca bilo je i snimanje serije 'Počivali u miru', a na setu se najviše družio s prijateljem i kolegom Goranom Navojcem. 'Goran je velik profesionalac, ali i pravi zafrkant, tako da ne postoji mogućnost da ti s takvim kolegom bude dosadno na setu', tvrdi Amar.