DOLAZI PRINOVA

Aleksandra Grdić očekuje bebu?

30.12.2015 u 03:13

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja kako bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić očekuje svoje prvo dijete. Manekenka je prije nekoliko mjeseci sudjelovala u srpskom reality showu 'Parovi' kada se u emisiju javio njezin dečko Marko pa se pretpostavlja da je on otac njezina djeteta

Aleksandra je posljednjih godina bila tajnovita kad je riječ o njezinu ljubavnom statusu, a čini se da je veza s Markom itekako ozbiljna budući da je izjavila kako će ga zaprositi kad izađe iz showa.

Kako donosi RTL televizija, manekenka će navodno uskoro prvi put postati mama, a ljepšu vijest za božićne i novogodišnje blagdane ona i njezin dečko nisu mogli primiti.

Prije Marka, Aleksandra je bila u vezi sa zagrebačkim poduzetnikom Azerom Berberom, sinom poznatog umjetnika Mirsada Berbera.

Uz njega se oporavila od mučne veze s virovitičkim poduzetnikom Zlatkom Škvarićem koji je 2006. godine pretukao njezine roditelje, a što je manekenki ostavilo duboke rane. Od tada više nikad nije govorila o svojem ljubavnom životu koji se u potpunosti promijenio otkako je upoznala tajanstvenog Marka.


Svojedobno se govorilo i da je Aleksandra bila u vezi s Jurom Blaževićem iz skupine Connect