'POZDRAV IZ DALMACIJE'

Akcija za sve fanove Dubioza kolektiva uoči splitskog koncerta

05.02.2014 u 13:29

Bionic
Reading

Jedna od najčešćih praksi Dubioza Kolektiva snimanje je kratkih videa kojima pozivaju publiku na svoje koncerte. U njima bend priča, pjeva, demonstrira borilačke vještine ili na svoj način interpretira poznate pjesme

Za koncert u Splitu prepjevali su tako kultni hit Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika, 'Nadalina', poručivši da sve čeka 'dobra spiza i još bolja loza kad u Splitu svira Dubioza':

Kad Dubioza svira u Spaladium Areni...

Upravo njihovi filmići temelj su akcije smišljene prvi put za splitski koncert i posebno podržane od strane benda. Naime, okrenuli bi priču i dali fanovima šansu da se
pokažu pred bendom.

Akcija 'Pozdrav iz Dalmacije'

Radio Dalmacija pokreće akciju 'Pozdrav iz Dalmacije' u kojoj se pozivaju svi fanovi Dubioze, i oni koji će to tek postati, da snime svoj video dobrodošlice bendu! Ovo je prva ovakva akcija dosad, a sudeći prema dosadašnjim sličnim fanovskim ofanzivama (poput 'Zastava Apsurdistana') može se očekivati dobar odaziv.

Kakav video snimiti?

Video treba biti duhovit, kreativan, zabavan, seksi, uzbudljiv i originalan, a snimiti se može svakom opremom za snimanje (mobiteli, kamere) u bilo kojem trajanju. Kao što se vidi iz Dubiozinih filmova najvažnija je ideja, a s obzirom da akcija ima rok trajanja prilično je važna i brzina.

Što s videom?

Video treba uploadati na YouTube ili Vimeo ili bilo koji internetski servis za razmjenu video sadržaja i link postati na Facebook eventu za splitski koncert.

Trajanje akcije

Akcija kreće danas i traje do srijede, 26. veljače u 15 sati

Nagrade za najbolje

Film koji skupi najviše likeova do 26.2. u 15:00 osvojit će pet VIP ulaznica za koncert i upoznavanje sa članovima Dubioze! Drugo i treće mjesto bit će nagrađeni ulaznicama za koncert. Naravno, svaki video koji na bilo kojoj osnovi vrijeđa, napada, služi se neprimjerenim riječnikom ili elementima koji su protuzakoniti neće se moći natjecati.