Meblo Trade

20 do 35% popusta na madrace + gratis anatomski jastuk od memory pjene

10.06.2016 u 13:45

Bionic
Reading

20 do 35% popusta na madrace + gratis anatomski jastuk od memory pjene

U svim Meblo Trade salonima do 19. lipnja iskoristite odličnu ponudu - više od 20 modela madraca sniženo je od 20 do 35%, a uz njih očekuje vas gratis anatomski jastuk Actipro!
U Meblo Tradeu znamo koliko je dobar san bitan i zato smo vam osigurali ovu jedinstvenu priliku za vaš odličan san i vrhunsku udobnost. Uz kupnju više od 20 modela madraca izvrsne kvalitete na dar ćete dobiti anatomski jastuk Actipro. A pri kupnji madraca dimenzija većih od 140 cm, na dar smo vam pripremili čak dva anatomska jastuka Actipro gratis.
Meblo Trade madraci razvijaju se u skladu sa zahtjevima i potrebama kupaca i vremena u kojem živimo, tako da ćete u Meblo Trade programu madraca pronaći Antistress madrac koji sa svojom jezgrom djeluje na sedam zona u tijelu, osiguravajući potpunu relaksaciju mišića i oslobađanje od stresa tijekom toliko vam potrebnog sna nakon dugog i iscrpljujućeg dana.
Odaberite jedan od madraca iz Silver kolekcije s antibakterijskom i antialergijskom zaštitom u kombinaciji s memory pjenom koji će vašem tijelu pružiti odličnu potporu i relaksirajući san.
Uz vrhunski madrac, anatomski jastuk Actipro osigurat će potrebnu potporu vašem vratu i glavi te pomoći pri pravilnom položaju vrata, vratnih kralježaka te glave tijekom sna.
Više na meblo.hr!