DETOKSIKACIJA

Zvijezde na postblagdanskim dijetama

07.01.2009 u 11:00

Bionic
Reading

I dok je Oprah Winfrey donijela čvrstu odluku da je u 2009. gotovo s prejedanjem, Gwyneth je zaposlila stručnjake za detoksikaciju kako bi skinula kilograme nagomilane tijekom blagdana

Na blagdansku gurmansku neumjerenost nisu otporne ni holivudske zvijezde, pa mnoge od njih ovih dana primjenjuju detoksikacijske dijete kako bi se riješile nekoliko kilograma viška nastalih tijekom blagdana. Tako je Gwyneth Paltrow na svoj web stranici objavila da kreće na sedmodnevnu detoksikacijsku dijetu koja će se sastojati od sokova, juhica i piletine. Zbog toga je angažirala i stručnjaka nutricionista kako bi osmislio meni koji će joj pomoći da se riješi blagdanskog viška.

Oprah Winfrey ima i mnogo ozbiljnijih problema s kilažom, pa je u svom showu objavila da u 2009. objavljuje rat prejedanju. Izjavila je da će odsad redovito vježbati i zdravo se hraniti te prestati svoje frustracije liječiti u frižideru.


I Fergie želi skinuti višak kilograma, no ona radije džogira nego da gladuje. Osim toga, za koji dan se udaje, pa želi savršenu figuru kako bi zablistala u vjenčanici.

socialitelife.com