retro stil

Hit za proljetne dane: Slavna glumica ne izlazi iz jeftinih tensica koje idu uz baš sve iz ormara

27.03.2023 u 18:38

  • +3

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence u garderobi ima zavidnu kolekciju ravnih modela cipela, a njezinim ormarom vladaju vječno trendi modeli Mary Jane cipela i balerinki. No, u posljednje vrijeme ne izlazi iz Adidas Samba tenisica koje predstavljaju klasični stil koji obožavaju supermodeli nove generacije

Kada je u pitanju dnevni, ležerni stajling, Jennifer Lawrence vjerna je ravni, udobnim i tako trendi modelima cipela. U svom ormaru ima zavidnu kolekciju ravnih modela cipela raznih stilova, a posebno joj je drag brend The Row koji je predvodnik luksuznog minimalizma. Tako se Jennifer često može vidjeti u balerinkama Avas ili čak baletnim papučicama Ozzy.

No, baš kao i što priliči influncerici u čijem ormaru nema puno mjesta za visoke potpetice, Jennifer Lawrence također ima mnogo tenisica, a u posljednje vrijeme nosi jako često nosi Adidas Samba, klasičan model koji je u posljednje vrijeme vrlo 'in' u krugovima zaljubljenica u modu. No, osim izgledom i lakoćom kombiniranja, ove tensice osvajaju i cijenom koja iznosi oko 70 eura.

Jennifer Lawrence je posljednjih tjedana više puta nosila isti sivo-zeleni par, stilizirajući ih svaki put drugačije - što je pravi dokaz svestranosti ovih retro tenisica. Glumac ih je tako nedavno nosila uz široke traperice i proljetni baloner, a koji dan kasnije je uz omiljene tenisice isfurala hlače ravnih nogavica i džemper.

  • +5
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, Jennifer a nije jedina slavna modna obožavateljica zbog koje će Samba model biti neizostavni dio garderobe za proljeće 2023. Tenisice, koje su izvorno lansirane 1950. i od tada su postale jedan od Adidasovih bestselera svih vremena, trenutno su veliki trend, a obožavaju ih brojne 'it' djevojke. Adidas Samba tenisice, među ostalima, nose Hailey Bieber, Emily Ratajkowski, Rihanna, Jisoo i Sophie Turner. A ako želite model koji će doista biti nosiv sezona u najrazličitijim stajlinzima, birajte model u crnoj boji s kojim je doista nemoguće pogriješiti.

  • +10
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA