SEKSI PREDATORICE

Znate li tko su nove zavodnice - nougarice?

18.09.2012 u 10:04

Bionic
Reading

Žene poput Demi Moore i Courney Cox dobile su konkurenciju – nougarice. One imaju desetak godina manje od klasične pume, veze ne doživljavaju ozbiljno i žele, naravno, mlade dečke

U svijetu ženskih predatorica došlo je do ozbiljne promjene, a cougar žene dobile su konkurenciju: nougarice. Obično na početku tridesetih i u prosjeku desetak godina mlađe od prosječne cougarice, nougarice (što znači nove cougarice) ne želeodrasti, hodanje ne smatraju ozbiljnim i misle da, ako već žive kao da su 20-godišnjakinje, mogu s dečkima te generacije biti u vezi.

Dok su cougarice poput Demi Moore i Courteney Cox objesile svoje Jimmy Choo sandale o klin i ranjene izašle iz veza sa svojim mlađim muškarcima, nougarice su krenule u lov.

Jedna od slavnih nougarica je 32-godišnja britanska TV voditeljica Caroline Flack, koja je prošle godine bila u vezi 18-godišnjim pjevačem grupe One Direction Harryjem Stylesom.

Hoće li ove nove generacije cougarica imati više uspjeha s mlađim muškarcima od svojih starijih kolegica? Stručnjakinja za odnose Julia Coles misli da je sve ovisi o načinu na koji žene doživljavaju svoje mlađe partnere.

'Riječ je o tome da takve veze ne smiju uzeti za ozbiljno', kaže ona. 'Važno je prepoznati takav odnos prvenstveno kao veliki poticaj za ego', prenosi Daily Mail.