MODNI ULOVI

Upotpunite svoju jesensku kolekciju: Izdvojili smo nove modele haljina iz vaših omiljenih high street trgovina

06.09.2020 u 07:47

Bionic
Reading

Jesen spremno čeka iza ugla, a trgovine su prepune modnih noviteta koje jedva čekamo detaljno pregledati i probrati najbolje komade u kojima ćemo zablistati u narednim mjesecima. Već na prvi pogled pažnju mame trendi modeli haljina koje je nemoguće ignorirati, stoga smo ovaj put za vas izdvojili 45 neodoljivih modela iz popularnih high street trgovina

Pregršt je razloga za to što su haljine omiljeni odabir žena diljem svijeta. Osim što pružaju ženstven izgled, vrlo su praktične i ne iziskuju previše mozganja o sklapanju stajlinga. Dovoljno je navući haljinu preko glave, uskočiti u omiljene cipele i spremni ste za polazak!

Zato u svom ormaru svake sezone morate imati nekoliko trendi haljina koje ćete moći isfurati za svakodnevne prilike kao što su odlazak na posao i ispijanje kave na špici, a koje se zahvaljujući pomno odabranim modnim dodacima lako prenamjenjuju za večernji izlazak ili čak svečane prigode.

Upravo su svestranost i udobnost ono na što trebate obratiti pažnju prilikom odabira haljine. Nipošto se nemojte uvlačiti u one broj manje. Odjeću koja samo što ne pukne na vama nije nimalo privlačno vidjeti, a ukoliko ste krupnije građe, u tijesnoj haljini kilogrami će još više doći do izražaja.

Ove jeseni naglasak će biti na udobnim, minimalističkim haljinama od pletiva, među kojima se ističu one bodycon kroja, ali i klasične crne haljine idealne za sve prigode. Sudeći prema ponudi popularnih high street trgovina, ove sezone bit će itekako popularne kreacije od kože i imitacije kože, kao i one s drapiranim detaljem, a mi smo izdvojili 45 modela koje vrijedi pospremiti u ormar.

Zara

& Other Stories

Asos

Bershka

H&M

Mango

Pull & Bear

Reserved

Stradivarius

  • +40
Haljine iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije