NOVE PLASTIČNE LUDOSTI

Znate li što se traži i više od velikih grudi?

29.03.2013 u 15:28

Bionic
Reading

Velike usne su 'out', brada je 'in'. Nećemo reći da su velike grudi također izašle iz mode, ali to kako rastu zahtjevi za savršeno definiranom bradom bez podbratka, neviđeno je

Za plastičnu kirurgiju nema krize, jedino se mijenjaju trendovi oko želja klijenata, kojih ne samo da ne manjka, nego se njihov broj stalno povećava.

Nakon što se ludovalo za golemim grudima, pa za što mesnatijim usnama, nova pomama zavladala je za 'savršenom' čeljusnom kosti u koju se ugrađuju implantati. Implantati mogu biti privremeni; ubrizgaju se fileri koji su postojani do godinu dana, ili trajni, kada se ugrađuju silikoni.

Zahtjevi za tom vrstom operacije najbrže su rasli u prošloj godini, objavili su iz udruženja američkih plastičnih kirurga. Najtraženije brade bile su onakve kakvu imaju Jennifer Lopez, Keira Knightly i Halle Berry te Angelina Jolie.

Budući da je snažna čeljust znak snage i uspjeha, ovoj vrsti operaciju pribjegavaju i mlađe žene, osobito one koje rade na televiziji kako bi izgledale bolje na ekranu, a starije time žele prkositi gravitaciji.

Najbrže rastući zahtjevi u plastičnoj kirurgiji:

1.brada (71 posto)
2.usne (49 posto)
3.obrazi (47 posto)
4.stražnjica (implantati) (43 posto)
5.grudi (43 posto)
6.stražnjica (podizanje) (38 posto)