UKORAK S TRENDOVIMA

Zna kako se nosi: Ni Katie Holmes nije odoljela najpoželjnijoj jakni sezone

29.10.2021 u 08:58

Bionic
Reading

Ulicama New Yorka ponovno dominira Katie Holmes. Zvijezda serije 'Dawson's Creek' nakon kraćeg izbivanja ponovno je viđena u javnosti, a svojim izdanjem potvrdila je kako i sama nije imuna na vrući trend u znaku prošivenih jakni

Nakon što su prošlogodišnje sezone jesen/zima nanovo postale relevantnim komadom na modnoj sceni, vladavini prošivenih jakni i dalje se ne nazire kraj, a i ove sezone najpoželjnije su u maslinastozelenoj boji.

Jednu takvu ovih je dana ulicama New Yorka prošetala 42- godišnja Katie Holmes, a njezin odabir pao je na model s potpisom brenda Rag & Bone čije komade u svijetu slavnih najviše obožava nositi Jennifer Aniston.

Po cijeni od 3500 kuna, spomenutu jaknu Holmes je kombinirala uz crne traperice ravnih nogavica i klasičan model gležnjača s vezicama.

Na ulicama New Yorka zvijezda serije 'Dawson's Creek' započela je snimanje svog trećeg redateljskog filma naslova 'Rare Objects', a svojom odjevnom kombinacijom još jednom je dokazala s kojom lakoćom nosi aktualne modne trendove.

  • +12
Prošivene jakne i prsluci Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije