KRISTIJAN CURAVIĆ:

'Živio sam samo za Nikolinu'

26.08.2010 u 09:22

Bionic
Reading

'Ostavio sam Nikolinu jer sam vidio u njezinim očima da su se emocije prema meni kao muškarcu ugasile', priznaje ronilac te objašnjava kako je došlo do problema u njihovoj vezi

Posljednjih mjesec dana, otkad je prekinuo trogodišnju vezu s voditeljicom Nikolinom Pišek (34), ronilac Kristijan Curavić (34) boravi na otočiću Krapnju pokraj Šibenika, piše Gloria. Sređuje misli i emocije, na dijeti je i intenzivno vježba u teretani, skinuo je 10 kilograma i istesao torzo do savršenstva.

Čim se u novinama pojavila priča da je Kristijan prevario Nikolinu sa Žanom Štrbac, s kojom je sudjelovao u reality showu 'Farma', on je to žestoko demantirao. Nikolina Pišek, koja mu je prethodno s odmora na Palma de Mallorci uvrijeđeno poručila da je 'napokon dobio ženu kakvu zaslužuje', suzdržala se od daljnjih komentara. Ipak, bilo je očito da je njihova trogodišnja veza pukla.

'Kao prvo, još ću jednom ponoviti da nisam ostavio Nikolinu zbog Žane Štrbac, s kojom sam bio, i još uvijek jesam, isključivo prijatelj. Cijelu tu priču 'zakuhao' je Žanin bivši dečko, i to iz osvete i ljubomore. On je znao da sam se našao sa Žanom nekoliko puta na kavi te je nazvao Nikolinu i rekao joj da smo nas dvoje imali aferu. Ona je bila jako povrijeđena i zato je javno izjavila da mi 'želi sreću' s drugom', tvrdi Kristijan te objašnjava o kakvim je problemima bila riječ.

'Nismo se mogli složiti oko nekih jako bitnih stvari. Nikolina je cijelo to vrijeme iskazivala nezadovoljstvo i jasno mi stavljala do znanja da nisam osoba s kojom želi provesti život. Nisam joj pružao sigurnost kakvu je trebala. Često je govorila o tome i u jednom trenutku sam shvatio da više nisam poželjan. Rastali smo se na miran način, prijateljski i bez svađe, desetak dana prije njezinog odlaska na Mallorcu. Ja sam uzeo svoje stvari i iselio se iz stana. Nakon nekoliko dana nazvao sam Nikolinu i u tom razgovoru oboje smo se složili da je bolje da se definitivno rastanemo', tvrdi Kiki te dodaje što danas misli o svojoj bivšoj djevojci:

'Isto što sam mislio i prije: da je najkvalitetnija, najbolja i najpoštenija osoba koju sam upoznao u životu. Vjerojatno sam je zbog toga toliko i volio. Nemam nijednu ružnu riječ koju bih mogao reći o njoj. Uvijek ću pamtiti njezinu dobrotu, ljepotu, eleganciju. Nikolina je najveća ljubav mog života. Svi naši prijatelji znaju da je moja ljubav prema njoj bilo nešto što se moglo vidjeti i osjetiti na kilometre. I nakon tri godine veze, ja još uvijek nisam mogao skinuti pogled s nje. Za mene je ona najljepša žena na svijetu i bio sam presretan što je moja. Živio sam i disao za nju i nije postojalo ništa drugo što mi je u životu trebalo više od nje. I zato me boli kad vidim da me neki njezini i zajednički prijatelji gledaju s osudom, misleći da ima istine u novinskim napisima o tome da sam je prevario. Istina je sljedeća: ostavio sam Nikolinu jer sam vidio u njezinim očima da su se emocije prema meni kao muškarcu ugasile', priznaje. O sljedećoj vezi još ne razmišlja:

'Takve se stvari dogode spontano, iako je pitanje mogu li ja više, u svojim godinama, naći kvalitetnu osobu kao što je to bila Nikolina. No nije mi neka fora biti playboy u pedesetima. Radije bih da tada oko mene trči petero dječice.'