NAJBOLJA INVESTICIJA

Zimski kaputi za sve koji su još u dilemi

07.01.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Dobar zimski kaput najbolja je modna investicija i ne štedite na bezvremenskom modelu. Potražili smo kapute koje ove sezone predlažu svjetski dizajneri, a njih, poznato je, u roku od nekoliko tjedana iskopiraju u lancima ulične mode

Dugi kaputi elegantna su opcija za dnevne i večernje prilike, neka vas inspirira do poda duga haljina Rodarte na koju se nosi kaput jednake dužine. Ove su godine dugim kaputima ugodno iznenadili i Hermes, Michael Kors i Giorgio Armani, i to krojevima koji prate žensko tijelo, laskaju figuri i daju onaj poželjni miks ženstvenosti i odvažnosti.

Mathew Williamson i Burberry Prorsum pokazali su trendi modele u obliku predimenzioniranih ramena i izgubljenih, širokih rukava koji sužu iznad lakta.

Za ležernija vikend izdanja, u ormaru uvijek dobro dođe koji pleteni pončo, dugi kardigan-kaputi, pelerina ili deka kaput kakve su pokazali Chloe, MaxMara, Jean Paul Gaultier.

Boja leda i bež boja najelegantnijih su inačica, crna je vječna, boja devine dlake odiše luksuzom. Ovo, dakle, baš i nije vrijeme šarenih kaputa i jarkih boja (uz pokoju narančastu iznimku), ali je godina nekoliko stilova i izbor bogat.