VLATKA POKOS NA ODMORU

'Zgodnih frajera na moru uvijek ima'

10.08.2011 u 12:04

Bionic
Reading

Vlatka Pokos kaže da se ljubav u njenim godinama ne događa često te da su joj kod muškarca najvažnije ruke, no kad se zaljubi on može biti ćelav, krivih nogu i ružnih ruku, ali sve je dobro

Vlatka Pokos na Stradunu je odradila intervju za Dubrovnik TV.net u kojem je rekla da joj je drago što više nije toliko u medijima.

'Mislim da je to normalno. Čovjeku pomalo godi nekog mira nakon onog svega što sam ja doživjela i prošla i paše mi što nisam u žiži događanja. Ne volim se pojavljivati u medijima ako nemam povod koji ima veze s poslom.
To mi i je najdraže, kad ima veze s poslom. Može se o svemu razgovarati, no pojavljivati se u medijima onako bezveze, tek toliko, to je danas toliko popularno. Imate toliko ljudi po medijima za koje stvarno ne znate čime se bave i tko su uopće oni. To mi je postalo odbojno', rekla je Vlatka te dodala da ima dosta frajera na moru.

'Zgodnih frajera na moru, hvala bogu, ima uvijek, baš je jedan prošao', rekla je nasmiješena Vlatka i dodala da se u njenim godinama ljubav ne događa često, tako da uvijek ima vremena za ljubav.

Da biste joj kao muškarac zapeli za oči, morate imati lijepe ruke, no kad se zaljubi to sve pada u vodu.

'Imala sam veliku ljubav koji nije imao tako lijepe ruke. To je relativno. Kad se zaljubiš sve je dobro i ako je ćelav, ima ružne ruke i krive noge...', rekla je Vlatka