KRALJICA MODE

Zgodna supruga Justina Biebera prava je pokretačica modnih trendova: Već ima torbicu za kojom će vladati pomama

18.12.2019 u 13:28

Bionic
Reading

Manekenku Hailey Bieber već su prozvali kraljicom ulične mode jer izvrsno reflektira vruće trendove i ispisuje nove kroz svoja maštovita i razigrana izdanja. Ovih dana pohvalila se novim modnim ulovom, torbicom Bottega Veneta, modelom Cassette, za kojom će uskoro vladati pomama

Kada je prije nešto više od godinu dana dizajner Daniel Lee imenovan novim kreativnim direktorom modne kuće Bottega Veneta nitko nije ni slutio kakav će procvat doživjeti ova talijanska marka s dugogodišnjom tradicijom.

Svoj pomalo zastarjeli stil brend je okrenuo u svoju korist, te modernizirao nekoć popularne modele torbica koje su posljednjih mjeseci apsolutni modni hit. Dokazuju to i brojne slavne dame koje lude za njihovim torbicama.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / Mega Agency / Profimedia

Dizajnom Bottega Veneta posebno je očarana mlada manekenka Hailey Bieber. Supruga Justina Biebera pohvalila se novim modnim ulovom i novom luksuznom torbicom u svojoj bogatoj kolekciji. Kroz poslovni look uz mali pomak zbog leopard sandala, Hailey je nosila Bottega Veneta Cassette torbicu u crnoj boji.

Riječ je o modelu izrađenom od janjeće kože, a torbica je zamišljena da se nosi preko tijela ili na ramenu kako je to pokazala gospođa Bieber.