UTEGNUTA ŽANAMARI

Žene piljile u McConaugheyja, muškarci u Lalićku

26.02.2014 u 06:39

Bionic
Reading

Mnoge slavne face pohrlile su u CineStar pogledati novi kino hit 'Dallas Buyers Club', zbog kojega je poznati glumac Matthew McConaughey izgubio 20-ak kilograma i ispijenim izgledom zaprepastio svoje brojne obožavateljice

Utegnuta u uske traperice i crni kožnjak, svoju je istesanu liniju rado pokazala pjevačica Žanamari Lalić. Zahvaljujući predanom radu u teretani, za razliku od McConaugheyjevog izgladnjivanja, Žanamarijina skladna linija itekako nailazi na odobravanje obožavatelja.

Po vlastitu priznanju, Matthew se nikako ne može vratiti na staru kilažu i tvrdi da mu je bilo lakše smršavjeti nego se udebljati.

Inače, u tom hvaljenom filmu McConaughey glumi električara i jahača rodea Rona Woodroofa koji se, nakon što mu liječnici prognoziraju samo mjesec dana života s virusom HIV-a, odluči boriti za život alternativnim terapijama.

Na premijeri filma bili su i Damir Markovina, Dean Sinovčić, sudac Mislav Kolakušić, Ivana Šundov, Lana Barić i Goran Grgić, Lana Pavić i Marko Kožul, Nera Stipičević i Slavica Knežević.