UPUCAVANJE KLIŠEJIMA

Žene padaju na ulete, ali one duhovite

29.09.2009 u 08:51

Bionic
Reading

Premda se vole braniti da ne padaju na klišeje i šankerske ulete, žene zapravo nije teško osvojiti. Prema novom istraživanju, većina žena pada na ulete, ali one duhovite

Mislili ste da su uleti za šankom i trabunjanje o zvijezdama i očima i očevima staklarima zastarjela stvar koja više ne prolazi? E, pa, prevarili ste se! Dobro, još uvijek ne pali ovaj dio sa zvijezdama i očevima staklarima, ali nova je anketa pokazala da žene itekako padaju na dobre i duhovite ulete.

Istraživanje je provedeno na stranici OnePoll i prema dobivenim rezultatima rečenice poput 'Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da se došećem ponovno?' odnijele su pobjedu. No s rečenicom 'Izgubio sam onaj osjećaj ljubavi, hoćeš li mi pomoći da ga vratim?' vjerojatno ćete ostati sami, barem tu noć.

Čak četiri od deset žena još uvijek je u vezi s muškarcima koji su ih dignuli na foru duhovitim uletom, a 59 posto ispitanica priznalo je da voli zabavne ulete.

Glasnogovornik tvrtke koja je provela istraživanje rekao je: 'Žene vole duhovite muškarce, a blesavi  ulet dobar je početak. Duhovito upucavanje odaje muškarca sa samopouzdanjem, a žene vole upravo takve. Prolaze i osjećajne i pametne rečenice. No ima i onih koje je najbolje prešutjeti!'

Sudeći po tome što se ista rečenica nalazi na popisu najboljih i na popisu najgorih uleta, jedino što možemo zaključiti jest da svatko ima svoj ukus, a on je ponekad zbilja upitan!

Pet pobjedničkih uleta:
1.Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da došećem ponovno?
2.Imao sam zbilja loš dan, ali me uvijek oraspoloži osmijeh lijepe cure. Hoćeš mi se nasmijati?
3.Osim što si lijepa, što još radiš u životu?
4.Hoćemo li popričati ili nastaviti očijukati iz daljine?
5.Izgleda da sam izgubio svoj telefonski broj, mogu li umjesto njega dobiti tvoj?

Pet luzerskih uleta:

1.Nakon što uzme kocku leda i razbije ju pred djevojkom, kaže: 'Sad kad sam probio led možemo popričati!'
2.Čini se da si se pozdravila s Rajem, jer je sigurno grijeh tako dobro izgledati!
3.Jesu li te uhapsili maloprije? Sigurno je ilegalno izgledati tako dobro!
4.Izgubio sam onaj osjećaj ljubavi, hoćeš li mi pomoći da ga pronađem?
5.Imaš li kakvu zemljopisnu kartu? Izgleda da se stalno gubim u tvojim očima.