SOFIA VERGARA

'Žene nakon 40. izgledaju starije s podignutom kosom'

19.09.2016 u 13:59

Bionic
Reading

Dodjelu nagrada Emmy nije propustila ni najbolje plaćena televizijska glumica na svijetu, prekrasna Kolumbijka Sofia Vergara koja je i ovoga puta ostala vjerna svom prepoznatljivom modnom stilu odabravši haljinu kroja sirene s potpisom Ateliera Versace

Uz seksi haljinu kojom je istaknula raskošne obline zvijezda serije 'Moderna obitelj' nosila je naglašen make-up i napola podignutu kosu, odustavši do visokih punđa i konjskog repa - i to s razlogom.

'Mislim da žene nakon 40. ne bi više trebale nositi visoko podignutu kosu, barem dok ne uđu u 60-e. Kad si u dvadesetima ili tridesetima, s visoko podignutom kosom izgledaš sjajno, ali u 40-ima s takvom frizurom izgledaš starije, a 60-ima ta frizura ženama opet sjajno pristaje', rekla je Vergara za časopis People

Na dodjeli televizijskih nagrada blistala je u haljini Ateliera Versace, a poznata je i po tome što često nosi haljine slična kroja, no, kako sama kaže, za to ima opravdan razlog.

'Sophia Loren nikad nije bila rob mode. Ona zna u čemu dobro izgleda i uvijek je jako glamurozna i sređena. Odijeva se u skladu s građom svog tijela, što je i meni jako važno. Ljudi nekad tvitaju Zašto je Vergara uvijek u istoj vrsti sirena-haljine? E pa zato što mi to dobro stoji. Nabolje pridržava moje grudi. Puno je haljina koje izgledaju spektakularno na manekenki, ali ja ih ne mogu nositi. Zato nosim ono što mi pristaje', kaže Vergara.

To je uostalom i razlog zbog kojeg najčešće odijeva haljine istih dizajnera.

'Biram kreacije talijanskih dizajnera jer oni više misle na žene koje su seksi i imaju obline, i to mi se sviđa. Uvijek prvo gledam haljine kod Cavallija i Dolce & Gabbane. Ponekad me odijevaju zaista sjajni dizajneri, ali ta je odjeća ipak namijenjena curama koje su više od mene i s puno manjim grudima. Takvu odjeću moram prepravljati, pa kad ne želim komplicirati stvari, odaberem odjeću za koju odmah znam da će mi pristajati', kaže najbolje plaćena televizijska glumica na svijetu.

My exciting day getting ready for the #Emmys! Link in the bio ????

A video posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Atraktivna 44-godišnja Kolumbijka već je petu godinu, prema procjeni časopisa Forbes, najbolje plaćena televizijska glumica na svijetu, a samo u protekloj godini zaradila je 43 milijuna dolara, od čega joj dobar dio odnosi unosan ugovor za ulogu seksipilne brbljave Kolumbijke Glorije Delgado Pritchett u hit seriji 'Moderna obitelj' zbog koje je ostalom zaradila i unosne reklamne kampanje.