OBITELJ NA SPLITSKOJ RIVI

Željko Kerum izveo Fani i sina u šetnju

15.01.2011 u 18:18

Bionic
Reading

Sunčano jutro izmamilo je splitskog gradonačelnika Željka Keruma u obiteljsku šetnju splitskom rivom s nevjenčanom suprugom Fani Horvat i sinčićem Franom

Čini se da je Željko Kerum izgladio odnose s Fani Horvat te su zajedno sa sinom prošetali centrom grada i pokazali javnosti da su i dalje skladna obitelj. Dok su šetali centrom grada, ugođaj su im remetili ne toliko znatiželjni građani, već plakati s njihovim likom kojima je oblijepljen cijeli Split.

Plakati na kojima su prikazani Fani i Kerum Splićane pozivaju na protestni skup na Marjanu pod sloganom 'Čuvajmo Marjan od Keruma, a Fani i Željka od požara'. Sutrašnji prosvjed organiziran u sklopu građanske inicijative 'Za Marjan', organiziran preko Facebooka, nastao je kao reakcija na najavljenu gradnju unutar splitske park-šume u režiji Željka Keruma i Fani Horvat. Mirnom okupljanju na mjestu gdje tvrtka Fani Horvat namjerava graditi luksuzni ugostiteljski objekt pridružit će se glumci iz splitskog HNK, ali i članovi gotovo svih splitskih udruga civilnog društva.