NAOMI CAMPBELL U BIKINIJU

Želite li u obilazak kuće s bivšim supermodelom?

24.05.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Želite li da vas bivši supermodel u bikiniju provede u obilazak svoje kuće? Ako je odgovor - da, na pravom ste mjestu! Uživajte u pogledu!

Naomi Campbell zna kako se živi. Bivši supermodel još uvijek uživa u zvjezdanom statusu unatoč tomu što su joj mnogi predviđali apsolutni krah zbog njezina neugodnog temperamenta i brojnih sudskih tužbi. No crna pantera nije se obazirala na takve prognoze, a ni danas je pretjerano ne brine mišljenje drugih.

Pokazala je to i ovih dana kada je u MTV-jevoj emisiji Cribs uvela gledatelje u svoju kuću na moru i to noseći na sebi samo vruće hlačice i gornji dio bikinija. Baš zbog takvog izdanja teško da je većina gledala na kuću. Oči mnogih vjerojatno su bile prikovane uz utegnuto tijelo bivše manekenke.

No i kuća zaslužuje pozornost, posebno zato što nije točno ono što ste očekivali, odnosno ne vrišti na svakom koraku skupoćom i luksuzom. Naprotiv, vrlo je šarmantna, i to ponajviše zbog zanimljivih detalja i rajske lokacije. Želite li da i vas Naomi provede kroz svoj ljetni dom? Uputite se u razgledavanje uz naš video!