TARIK FILIPOVIĆ:

'Želimo uskoro i treće dijete'

03.06.2011 u 09:25

Bionic
Reading

Voditelj se priprema za sudjelovanje u novom game šouu koji počinje najesen, a u međuvremenu uživa s obitelji

Tarik Filipović 22. svibnja snimio je posljednje izdanje kviza '1 protiv 100', koje će se na ekranu naći krajem lipnja, otkriva za Jutranji list.

'Bez obzira na to što me 'Milijunaš' pripremio za završetke, opet mi je na posljednjem izdanju '1 protiv 100' bila mala knedla u grlu. To su podijeljeni osjećaji, s jedne strane čovjek osjeća da mu je malo, s druge i da je dosta, da treba u nešto drugo', objasnio je voditelj.
No, kraj emitiranja '1 protiv 100' za Filipovića ne znači i kraj suradnje s HTV-om, kao ni oproštaj od kvizova jer mu je povjeren novi šou znanja. Riječ je o licencnom kvizu tvrtke Fremantle Media 'Riskin it All' koji će se kod nas na programu pojaviti ove jeseni pod nazivom 'Sve u sedam'.

U tom game šouu svakom igraču se dodijeli milijun kuna, a da bi zadržao taj novac, mora točno odgovoriti na svih sedam pitanja.
'Što se mene tiče, više proba osim pilota i nije mi potrebno. Moram samo usvojiti ta nova pravila i dinamiku kviza, za što imam cijelo ljeto', navodi Filipović. U privatnom životu je, kaže, presretan sa svojom obitelji, suprugom Lejlom, njezinim sinom iz prvog braka, osmogodišnjim Dinom kojeg smatra svojim djetetom, i trogodišnjim Armanom.

'Stvarno mi je divno. Uvijek sam se pitao što znači kada kažu smirio se. Ali ja se nisam smirio u smislu svog temperamenta i želja, već sada imam neki unutarnji mir koji mi je nedostajao, neko zadovoljstvo, sreću, što je nenadoknadivo. Posložilo mi se i ne može bolje', objašnjava. Nada se i trećem djetetu.

'Važno nam je samo da je živo, zdravo i veselo, ali bilo bi stvarno lijepo kada bismo dobili djevojčicu', zaključio je.