DJETELINA KAO DETALJ

Zelena joj tako dobro pristaje: Kate Middleton odjećom odala počast Ircima

17.03.2018 u 20:34

Bionic
Reading

Niske temperature, kao ni činjenica da je svega nekoliko tjedana dijeli do rođenja trećeg djeteta, nisu nešto čime se zamara lijepa vojvotkinja. Kao pratnja suprugu, princu Williamu, a povodom dana Svetog Patrika, Kate Middleton oduševila je zelenom kombinacijom

Iako do poroda broji tek nekoliko tjedana, vojvotkinja Kate Middleton ne odustaje od službenih događanja, na kojima prati svog supruga, princa Williama. Tako je bilo i danas, na dan Svetog Patrika, zaštitnika Irske, kada se kraljevski par pridružio paradi koja se održala u Londonu.

  • +12
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Unatoč nižim temperaturama, 36-godišnja Kate Middleton bila je vedra i nasmijana, obavljajući sve svoje službene dužnosti u visokom stupnju trudnoće bez grča na licu. Majka četverogodišnjeg princa Georgea i dvogodišnje princeze Charlotte, oduševila je sve prisutne odabirom svoje odjeće.

Budući da su zelena boja i djetelina zaštitni znakovi Irske, i sama Kate Middleton, u osmom mjesecu trudnoće, odjenula je upravo kaput u toj boji, koji je oko vrata i rukava imao lažno krzno u crnoj boji. Kaput je s potpisom Catherine Walker, dok je za odgovarajući šeširić, u identičnoj boji, zaslužna Gina Foster.

Kako bi dodatno odala počast Irskoj i njihovom prazniku, stavila je Cartierov broš u obliku djeteline na kaputić, te naušnice Kiki McDonough. U ruci je držala svježu djetelinu, a ista joj je bila zakačena i za kaput, odmah ispod broša.