VLATKA POKOS:

Žele me uglavnom zauzeti muškarci

25.05.2012 u 09:10

Bionic
Reading

Atraktivna Vlatka Pokos vraća se na male ekrane u emisiji 'Živim sa stilom' na 24sata TV-u, u kojoj će se baviti temama vezanima uz život modernog čovjeka

'Neću biti samo voditeljica jer nisam čitačica blesimetra, nećemo ga ni imati. Nisam pobornik emisija u kojima ima tračeva. Imala sam ponuda za takve emisije, no ne želim to raditi', otkrila je zgodna 42-godišnjakinja, dodavši da je bila razočarana odnosom HTV-a prema njoj, piše Ekran Večernjeg lista.

Vlatka je rekla da joj nikada nisu ponudili angažman iako se dokazala kao dobra u svom poslu.

'Tisuću puta sam pokazala da sam odlična u svom poslu, za razliku od polupismenih starletica koje danas nazivaju voditeljicama', kaže Vlatka, čiji je rad pohvalila i Ksenija Urličić.

Kad je pak riječ o ljubavnom životu, Vlatka kaže da je svjesna toga da je on oduvijek zanimao medije. Ipak, trenutačno u njezinom životu nema nitko poseban.

'U životu nikad nisam imala više udvarača, no većina nije slobodna. Naučila sam prepoznati tko mi je kompatibilan, no takvih je malo. Radije ću biti sama nego u osrednjoj vezi ili braku. Moram biti luda za muškarcem, ne pristajem na manje. Stvarno bih voljela biti blagoslovljena djetetom s muškarcem kojeg volim', rekla je.

Vlatka Pokos kaže da je tajna njezinog zavidnog izgleda u ulaganju u sebe od rane mladosti.

'Cijeli se život bavim sportom i zdravo se hranim. Vodim uredan život i izbjegavam noćne izlaske koji su pogubni za žensku ljepotu', kaže, dodajući da obožava trčati i jahati.