MODNI ADUT

Zbogom slip modelima: Nove verzije haljina od satena izgledaju bolje no ikad

08.03.2023 u 19:45

  • +14

Satenske haljine

Izvor: Profimedia / Autor: A. Astes / Alamy / Alamy / Profimedia

Bionic
Reading

Osim lijepog vremena, proljeće donosi velik izbor haljina na policama trgovina, a baš kao i prethodnih sezona, mala haljina od satena predstavlja jednu od najisplativijih modnih investicija

U odnosu na modele inspirirane negližeima, kakvi su uvjerljivo drmali modnom scenom proteklih sezona, brojni brendovi danas nude ponešto drugačije siluete haljina od satena, s ispoliranim detaljima koji ih čine svestranijim nego ikad prije.

Dovoljno je baciti pogled na aktualnu kolekciju talijanske Prade i uvjeriti se u navedeno. Skromna završna obrada njihovih haljina od satena čini ih svestranim proljetnim komadom koji se uvijek može nositi.

U odnosu na iznimno popularne slip haljine s tankim naramenicama i u duhu 90-ih, nove verzije u kombinaciji s blejzerom s lakoćom će se prilagoditi i poslovnom stilu odijevanja.

Što je još bolje? Nove inačice satenskih haljina eliminiraju nagađanja pri sastavljanju looka. Njihov jednostavan, a istovremeno efektan dizajn štedi vrijeme i osigurava postizanje ispoliranog izgleda u tren oka.