U GODINI NA ZALASKU

Zbogom bob frizuri: Nasljednica Cindy Crawford osvanula s novim imidžem

28.12.2020 u 11:35

Bionic
Reading

Poput slavne majke koja je dominirala modnom scenom 90-ih, 19- godišnja Kaia Gerber gradi impresivnu karijeru modela, a posljednjih mjeseci medijske stupce puni ljubavnom vezom s australskom glumačkom zvijezdom, Jacobom Elordijem

U društvu svog novog odabranika na ulicama Los Angelesa, mlađahna Kaia Gerber ovih je dana predstavila novi imidž u znaku duge, smeđe kose.

Kaia Gerber i Jacob Elordi Izvor: Profimedia / Autor: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poput brojnih kolegica s modnih pisti, u svojoj karijeri modela 19- godišnja nasljednica Cindy Crawford nerijetko je eksperimentirala s različitim bojama kose, a popularna bob frizura koju brojne dame preferiraju nositi postala je njezin zaštitni znak.

Ipak, u godini na zalasku odlučila se za značajniju promjenu imidža, svoju prirodno smeđu kosu obogativši ekstenzijama. Da joj duga kosa, poput trendovske bob frizure, podjednako dobro pristaje ovih je dana dokazala i svojoj vojsci obožavatelja na Instagramu.

Za potrebe snimanja nove modne kampanje, 19- godišnja nasljednjica Cindy Crawford vješto je pozirala s dugom perikom na glavi, a sudeći po novim paparazzo fotografijama, imidž stvoren za francusku modnu kuću Saint Laurent odlučila je rekreirati uz pomoć ekstenzija.