JACOB ELORDI

Progovorio novi dečko Kaije Gerber i otkrio što mu najviše smeta u njihovoj ljubavnoj vezi

16.11.2020 u 14:30

Bionic
Reading

Australski glumac Jacob Elordi već dva mjeseca je u vezi s mladom manekenkom Kaiom Gerber, javnosti jako poznatoj zbog mame Cindy Crawford. Zgodni i stasiti 23-godišnjak sada je prekinuo šutnju o svojoj novoj ljubavi, a evo na što se požalio

Javnost ga je imala prilike upoznati kroz teen serije i filmove na Netflixu. Ovaj zgodni Australac glumom se bavi od rane mladosti, a otkako je došao u Hollywood, novinske stupce puni i svojim ljubavnim avanturama. Hodao je s mnogim modelima, pjevačicama i mladim glumicama, a zadnja dva mjeseca smirio se uz zgodnu 19-godišnjakinju Kaiju Gerber.

Zgodna kći Cindy Crawford zavela ga je svojim vitkim tijelom i lijepim licem. Između njih je jednostavno kliknulo te se od rujna ne odvajaju jedan od drugoga. Iako o svojoj romansi nisu javno govorili, sada je Australac odlučio i to prekinuti.

Za magazin Vanity Fair govorio i o svojoj djevojci. Kazao je da mu je izuzetno teško ostvariti stabilnu vezu i potpuno se posvetiti djevojci dok ga paparazzi prate u stopu.

'Želim biti pravi džentlmen, raditi sve po knjizi, onako kako su to radili muškarci davnih 1920-ih, ali dok te cijeli svijet gleda, nije uvijek lako’, rekao je pa objasnio kako svoj savršen spoj smatra onim u Parizu, uz čašu dobrog vina.

  • +2
Jacob Elordi i Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: CPR/D.Sanchez/Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prije nekoliko dana Kaia je također potvrdila svoju romansu s Jacobom. Objavila je prvu zajedničku fotografiju. Mladoj ljepotici ovo je jedna od stabilnijih veza, a odabranika je već upoznala sa svojim roditeljima Cindy Crawford i Randeom Gerberom.

Prije njega svojim je roditeljima zadavala prave muke, i to dok je bila u vezi s problematičnim komičarem i bivšim ovisnikom Petom Davidsonom.