O NJIMA SE PRIČALO

Zbog ovih smo dekoltea padali u nesvijest

20.12.2013 u 09:14

Bionic
Reading

Jedan od najjačih aduta u kojima svaka kombinacija dobije na seksipilu svakako je naglašeni dekolte. Znaju to i strane, ali i naše zvijezde, pa su u mnogim prilikama naglasile grudi

Od super hrabrih i provokativnih kakve često pokazuje manekenka Irina Shayk do decentno profinjenih kakvih smo posljednjih tjedana vidjeli na našoj voditeljici Barbari Kolar.

Jedan od hrabrijih vrućih dekoltea svakako je onaj Heidi Klum koja je odlučila pokazati atribute. Trakice su jedva obuzdavale grudi, no treba joj odati počast za hrabrost i samopouzdanje. Dekolteom do pupka na jednom događanju sve je zasjenila i Gisele Bundchen.


Poglede je magnetski privlačila i Olivia Munn u haljini životinjskog printa s duboko rezanim dekolteom.

No najhrabrije dekoltee, čini se, imaju manekenke. Iako smo mislili da Irinu Shayk nitko ne može nadmašiti, prekrasna Jourdan Dunn pojavila se u haljini s dekolteom o kojem su uzvanici sigurno danima razmišljali.

Za petama zgodnim manekenkama su i starlete i reality zvijezde, a kad su one u pitanju, dekolteu Kim Kardashian nitko ne može parirati. Koje smo raskošne atribute izdvojili, pogledajte u fotogaleriji, a tko je zaslužio nagradu za modnu hrabrost, prosudite sami.