nije baš najbolji izbor

Zbog ove je haljine slavna ljepotica postala predmet izrugivanja na društvenim mrežama

12.02.2019 u 10:58

Bionic
Reading

72. dodjela filmskih nagrada BAFTA okupila je u londonskom Royal Albert Hallu brojne slavne zvijezde koje su crvenim tepihom prošetale u punom sjaju, no samo rijetke poznate dame uspjele su privući sve poglede, a bilo je i onih koje su svojim odabirom svečane toalete izazvale podsmijeh javnosti

Za razliku od vojvotkinje Kate Middleton, koja je javnost očarala u glamuroznom izdanju, holivudska ljepotica Margot Robbie svojim je stajlingom izazvala burne reakcije modnih stručnjaka. Lijepa glumica osvanula je u nedjelju u Royal Albert Hallu odjevena u neobičnu couture haljinu s potpisom modne kuće Chanel koja je prema mišljenju mnogih potpuni promašaj.

  • +14
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

28-godišnja ljepotica prošetala je prestižnim crvenim tepihom u haljini ukrašenoj cirkonima, biserima i svjetlucavim kamenčićima s ekstravagantnim rukavima i suknjom od crnog tila, na čiju je izradu, prema pisanju Voguea, utrošeno 690 sati rada. Ubrzo nakon toga, fotografije slavne glumice preplavile su društvene mreže, a njezina haljina postala je predmet izrugivanja.

Njezina haljina mnoge je podsjetila na četke u autopraonici, dok su je drugi usporedili s ribom poletušom, a neke je slavna glumica podsjetila i na letećeg majmuna iz filma 'Čarobnjak iz Oza'.

Glumičini obožavatelji zgroženi su modnim odabirom slavne plavuše, a većina njih ne može vjerovati da je tako lijepu ženu moguće upropastiti ovako ružnom haljinom.

'Margot Robbie je suviše lijepa da bi nosila ovako ružnu haljinu', napisala je jedna razočarana twitterašica.

Slavna ljepotica stajling je upotpunila crnim sandalama s tankim remenčićima s potpisom brenda Jimmy Choo i decentnim naušnicama, dok je kosu odlučila nositi podignutu u visoku punđu.

GLAMUR U LONDONU

Crveni tepih zabave u čast nominiranih za nagradu BAFTA-e vrvi zvijezdama

Pogledaj galeriju