STAJLING BEZ GREŠKE

Poput prave princeze: Kate Middleton očarala u glamuroznom izdanju

11.02.2019 u 10:52

Bionic
Reading

Elegantna vojvotkinja od Cambridgea nije propustila svečanu dodjelu nagrade Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA) održanu u Royal Albert Hallu gdje je bila najveća zvijezda večeri

Sve oči bile su uprte u lijepu Kate Middleton koja u posljednje vrijeme samo niže fantastične stajlinge.

Nova modna ikona zadivila je u asimetričnoj bijeloj haljini u kojoj je sve ostavila bez daha. Omiljena članica kraljevske obitelji izgledala je poput filmske dive na crvenom tepihu u Londonu gdje joj je društvo pravio suprug princ William.

  • +16
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prekrasnu haljinu koja je naglasila vitku liniju majke troje djece potpisuje modna kuća Alexander McQueen čiju je bajkovitu čipkastu vjenčanicu na svojem vjenčanju.

Njezina je raskošna kreacija s velikom cvjetnom aplikacijom oduševila modne kritičare koji su Katein look obasuli hvalospjevima.

GLAMUR U LONDONU

Crveni tepih zabave u čast nominiranih za nagradu BAFTA-e vrvi zvijezdama

Pogledaj galeriju

Upečatljivu je haljinu uparila s cipelama 'Romy' Jimmyja Chooa, a stajling je zaokružila s dijamantnom narukvicom koju joj je posudila kraljica Elizabeta II, efektnim bisernim naušnicama koje su nekad pripadale princezi Diani i glamuroznim clutchem.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: NN

Ženstvena punđa i odličan make up istaknuli su lijepe crte lica 37-godišnje vojvotkinje od Cambridgea, a stajling je upotpunila cipelama s potpisom Jimmyja Chooa.

Inače, na dodjeli nagrada BAFTA, slavio je hvaljeni Netflixov film 'Roma' redatelja Alfonsa Cuaronakoji je dobio dvije Bafta nagrade - za najbolji film i za najboljeg redatelja.

Nagradu za najboljeg glumca u glavnoj ulozi dobio je Rami Malek za ulogu Freddieja Mercuryja u filmu 'Bohemian Rhapsody', a za sporednog Mahershala Ali za ulogu u 'Green Book'.