SLAVNE POMODARKE

Zbog kojih dizajnera Hrvatice posežu dublje u džep

31.10.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Da su hrvatski dizajneri napokon dokazali da drže do kvalitete, originalnih ideja, nosivosti i kolike-tolike pristupačnosti Hrvaticama, govori činjenica da ih naše slavne dame sve češće nose u javnim prilikama. Pogledajmo tko koga voli...

Glumica Judita Franković na domaća modna događanja voli prigodno doći u kreacijama s domaćim potpisom te je proljetos viđena u kreaciji eNVy rooma, a jesenas je nosila i slatku crno-bijelu haljinu Aleksandra Žarevca.

Jelena Veljača obožava haljine omiljenog joj dizajnera, ali i prijatelja, Roberta Severa.

Zrinka Cvitešić voli laskave haljine Matije Vuice, za koje uvijek prima samo pohvale, a Anici Kovač odlično stoji razigrani ELFS.

Anita Dujić
manekenka je s istančanim modnim ukusom i teško ju je uhvatiti u nekakvom modnom gafu. Ako netko zna nositi našeg omiljenog dizajnera Zigmana, to je ona! Nosila je nedavno i Sonju Lamut.

Nataša Janjić zaljubila se u dizajn Martine Felje, u čijoj je uskoj haljini s izrezima bila više nego seksi, baš kao i Ornela Vištica u kreaciji Anamarije Asanović.

Iva Šulentić je na modnoj manifestaciji sredinom listopada nosila otkačenu i ležernu haljinu Jet Lag, a Mara Bratoš viđena je u upadljivoj denver plavoj dugoj haljini s potpisom Marine Design.