IZVOR STIDA

Zbog čega je slavna glumica toliko nesigurna?

05.12.2012 u 11:18

Bionic
Reading

Za ulogu Fantine u 'Jadnicima' morala je proći kroz potpunu fizičku transformaciju smršavivši gotovo 12 kilograma, no Anne Hathaway kaže da još uvijek misli da ima koji kilogram viška

Jedna od najtraženijih holivudskih glumica, nominirana za Oscara, kaže da je hipersenzibilna kada se radi o njezinom tijelu te ga često doživljava kao stalni izvor srama. 30-godišnja zvijezda je dala intervju za britanskoizdanje časopisa Glamour, čiju naslovnicu krasi odjevena u kratke hlačice i top. No Anne Hathaway priznaje da ima problema s javnim imidžom samopouzdane zvijezde, prenosi Daily Mail.

'Još se uvijek brinem jesam li dovoljno vitka, jesam li premršava, ima li moje tijelo dobar oblik', priznaje svoju nesigurnost. 'To je opsesija za koju sam se nadala da ću je do sada prerasti. To je za mene stalan izvor stida', objašnjava glumica, uvjerena da je za to u velikoj mjeri kriva činjenica da stalno živi u središtu pažnje.

'Mislim da bih bila ridikulozna kad bih dobila dan slobodan od javnosti. Kad ljudi ne bi gledali, bila bih pravi ekscentrik. No zapravo uvijek odjenem nešto dosadno i modro i trudim se biti neprimjetna.'

Glumica je otvoreno progovorila i o tome kako se osjećala 2008. godine, kad je prekinula vezu s talijanskim poduzetnikom Raffaellom Follierijem koji je nedugo nakon njihovog prekida dobio četiri i pol godine zatvora zbog financijskih malverzacija i pranja novca. 'Moje je povjerenje tada jako izdano', kaže.

Iako je sada sretno zaljubljena i ima karijeru koja je mnogima nedostižan san, Anne kaže da tek sada shvaća da ne postoji čarobni metak koji nekog može učiniti sretnim, čak i kad se čini da ta osoba ima sve.