MELEM ZA OČI

Zbog Barbarinih dekoltea mnogima se vrti u glavi

16.12.2013 u 13:44

  • +2

Barbara Kolar

Izvor: tportal.hr / Autor: HRT, Pixsell

Bionic
Reading

Omiljena voditeljica Barbara Kolar, otkako ima novu liniju, plijeni pažnju senzacionalnim izgledom i zamamnim dekolteom. Izabrali smo samo neke od njih

Kada bismo pitali gledatelje zašto gledaju 'Ples sa zvijezdama', vjerojatno bi pozamašan broj njih odgovorio da je jedan od razloga i atraktivna Barbara Kolar. Otkako ima novu liniju, naprosto je neodoljiva.

Barbi nikada nije izgledala bolje, a čini se da je i sama svjesna toga. Iako nam je svojedobno izjavila da je sama toliko dosadna da svi moraju pričati samo o njezinom dekolteu, teško bismo se složili s time. Jedna od najzabavnijih voditeljica ima i jedan od najseksipilnijih dekoltea koje viđamo na TV-u pa smo se prisjetili samo nekih u posljednjih godinu dana.


Zbog novog izgleda senzacionalne haljine stoje joj kao salivene, a Barbi, čini se, nema ništa protiv toga da dekolte bude u prvom planu. Nakon što ju je nakratko zamijenila Karmela Vukov Colić, Barbara se vratila u punom sjaju. U jarkocrvenoj haljini prštala je seksipilom, a u dugoj haljini boje pudera, bogato ukrašenoj sjajnim detaljima, doslovce je blistala i mnogima se sigurno zavrtjelo pri pogledu na njezin raskošni dekolte.

'U vrijeme kad je – još i dublji – dekolte isfurala Vlatka Pokos bilo je to na razini skandala, no vremena su se promijenila. Ta ne živimo u baš toliko puritanskoj državi. A stilisti na telki samo se služe dobrodošlim trikovima kako bi voditeljicu, koja je publiku osvojila šarmom i duhovitim dosjetkama, i na taj način učinili zanimljivom (osobito muškom dijelu publike)', rekao je svojedobno naš Fashion Guru za Barbaru.