odlične mogućnosti

Zavirite u Svijet Beba

11.12.2019 u 11:36

Bionic
Reading

Svijet Beba čini tim mladih entuzijastičnih ljudi koji uživaju u onome što rade jer imaju priliku obiteljima uljepšati svakodnevnicu bogatom ponudom proizvoda koji oplemenjuju trenutke s djecom, a istovremeno olakšavaju roditeljske obaveze

Napornim radom uspjeli smo od Internet trgovine napraviti vodeći web shop s dječjom opremom u Hrvatskoj, a u proljeće 2018. godine otvorili smo i trgovinu Svijet Beba Megastore koji se prostire na 500 m2.

Zadovoljstvo kupaca daje nam svakodnevno vjetar u leđa zbog čega postepeno plasiramo nove proizvode i proširujemo naš asortiman.

Olakotna pogodnost svakako je prostrani parking ispred dućana koji pruža našim kupcima mogućnost opuštene kupovine, te veliki izbor dječje opreme od duda za bebe i bočica za bebe do dječjih autosjedalica i dječjih kolica raznih proizvođača.

Posebno smo ponosni na naš prodajni prostor koji je ispunjen šarolikim asortimanom i konceptima raznih brandova čije proizvode možete vidjeti i isprobati na licu mjesta.

Svi znamo da je najljepši osjećaj isprobati sve funkcije kolica, vidjeti kako se djeca smješkaju udobno smještena u njihaljke, opipati materijale autosjedalica u kojima će djeca provoditi vrijeme na putovanjima. Tada iskustvo kupovine dobiva sasvim novu dimenziju, a naš prostor postaje mjesto ispunjeno toplinom i vrijednostima.

Nastojimo našim kupcima predstaviti i pokazati sve mogućnosti naših proizvoda uz ljubazno osoblje u prodaji koje će se potruditi svaki proizvod prezentirati i odgovoriti na sva pitanja naših kupaca.

Svi mi znamo da je vrijeme najdragocjeniji dar koji nekome možete pokloniti, a poklanjajući proizvode iz naše ponude poklanjate upravo to.

U našoj ponudi možete pronaći samo one brandove u koje doista vjerujemo i sami bi ih koristili. Volimo inovacije i originalnost, te je to naša nit vodilja u poslovanju.

Naša inspiracija i sugestije protežu se i kroz Internet prodaju i društvene mreže na kojima gradimo jedan predivan odnos sa našim kupcima koji nam se uvijek mogu obratiti za pomoć ili sugestiju. Možete nas pronaći preko Facebook i Instagram društvene mreže, te na Youtube kanalu gdje možete vidjeti prezentacije naših proizvoda

Ako se svakodnevno suočavate s brojnim izazovima roditeljstva posjetite nas na Internet stranici Svijet Beba ili dođite u prodajno mjesto na Slavonskoj aveniji 65, 10 000 Zagreb, gdje možete razgledati i isprobati različite proizvode koji će oduševiti vas i vašu bebu.

U dućanu i na Internet stranici Svijet Beba možete pronaći različite proizvode koje nudimo od dječjih kolica, hranilica, autosjedalica, njihaljki, krevetića, dječjih duda i bočica, kozmetike za kupanje i higijenu vaše bebe, odjeće za krstitke, raznih dodataka za dječje sobe od plišanaca za uspavljivanje, ovlaživača prostora, ogradice za krevete noćnih svjetiljki, dekoracija, auti na akumulator, igračke za bebe i djecu, ideje za poklone, te različite druge proizvode koji će usrećiti vas i vašu bebu. Kod nas ćete pronaći sve što je djelotvorno, sigurno i višenamjenski.