POPUT KOLEKCIONARKE

Zavirite u sve raskošne kuće Jennifer Aniston

27.01.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Izgleda da glumica Jennifer Aniston većinom nema previše sreće u ljubavi, ali zato bez problema nalazi raskošne stanove i vile koje preuređuje do najsitnijih detalja i krati dane

Planetarno popularna glumica Jennifer Aniston, prema posljednjim informacijama, navodno se seli u kvart za bogataše, Bel Air. Zvijezda serije 'Prijatelji' za sebe i sadašnjeg dragog Justina Therouxa odabrala je kuću od 22 milijuna dolara. Raskošnu kuću od znatiželjnih pogleda šiti veliko zemljište, tako da će par imati potpunu privatnost, a uz samu kuću građenu u obliku slova U postoji i jedna za goste, garaža i vanjski bazen.

S obzirom na to da je prodala kuću koju je kupila 2006. godine za puno više, ova je cijena prava sitnica. Naime, Jennifer je kupila kuću na Beverly Hillsu za 13 milijuna i 500 tisuća dolara, a dizajnirao ju je Hal Leavitt. Pet godina ju je intenzivno preuređivala uz pomoć poznatog dizajnera Stephena Shadleyja. Kuća je prošle godine vrlo brzo prodana za 35 milijuna dolara. U najnovijoj kući na Bel Airu Jennifer će imati četiri spavaće sobe i šest kupaonica, a sve zauzima oko 800 kvadrata prostora.

Jennifer je zajedno s dečkom uživala i u ljetnim radostima na Havajima. Zaljubljeni par bio je smješten u prekrasnoj kući koja nosi naziv Villa at Secret Beach. Zadivljujuća nekretnina smještena je na strmoj obali uz ocean u popularnom naselju Kauapea Road. Okružena tradicionalnim havajskim krajolikom, vila zaista izgleda kao mali dio raja na Zemlji. Broji 3.104 kvadratna metra te tri spavaće sobe i četiri kupaonice. Iz prostranoga dnevnog boravka te spavaće sobe pruža se veličanstven pogled na prirodne ljepote.

Kad se zaželi New Yorka, grada u kojem je odrasla, čeka je stan vrijedan devet milijuna dolara. Stan se nalazi u Gramercy Parku, otmjenoj četvrti na Manhattanu, piše Hollywood Reporter. 42-godišnja zvijezda filma 'Wanderlust' kupila je stan od 270 četvornih metara s tri spavaće sobe.

U cijenu je uključeno održavanje kućanstva, batleri i članstvo u luksuznoj teretani David Barton u New Yorku. Mjesečni troškovi održavanja stoje 11 tisuća dolara, ali Hollywood Reporter tvrdi da je stan vrijedan svakog dolara jer je to jedina stambena jedinica u zgradi koja iz glavne spavaće sobe gleda na Gramercy Park.

Vrlo brzo nakon što su se proširile vijesti o njihovoj vezi, Jen i Justin počeli su tražiti svoju kućicu u cvijeću na području Los Angelesa. Budući da nisu mogli naći što su željeli, do daljnjeg su se bili odlučili za manju kuću čije iznajmljivanje mjesečno košta 20 tisuća dolara, piše Realestalker.blogspot.com

Kuća ima dvije spavaće i dvije kupaonice i izgrađena je u stilu ranča. Garaža, koja je bila predviđena za dva automobila, dijelom je preuređena u manji ured koji ima police cijelom dužinom jednog zida kako bi sve imalo svoje mjesto.