RENOVIRALA ELLEN DEGENERES

Zavirite u dom trudne Jessice Simpson

28.11.2011 u 07:09

Bionic
Reading

Pjevačica Jessica Simpson, koja iščekuje rođenje svog prvog djeteta, sa zaručnikom Ericom Johnsonom vlasnica je prekrasne kuće na Beverly Hillsu čija se tržišna cijena procjenjuje na 5,2 milijuna dolara, odnosno na gotovo 30 milijuna kuna

Kuća u kojoj trenutačno trudna pjevačica Jessica Simpson uživa sa zaručnikom Ericom Johnsonom i gdje planira odgajati svoje prvo dijete nalazi se Kaliforniji, točnije u Lime Orchard Roadu na Beverly Hillsu. Prekrasna i prostrana kuća okružena je zelenilom te se proteže na 510 četovornih metara i ima pet spavaćih soba i šest kupaonica.

Jessicin kalifornijski dom bilježi cijeli niz slavnih i bogatih vlasnika. Tako su prvi vlasnici ove kuće bili vrlo bogati bračni par Jami Gertz i Tony Ressler, zatim izvršni televizijski urednik Tom Freston koji je kuću prodao slavnoj televiziskoj voditeljici Ellen Degeneres. Ellen je kuću zadržala samo dvije godine te je u poptunosti renovirala i uredila, a zatim prodala Ricku Yornu, slavnom menadžeru brojnih zvijezda kao što su Leonado DiCaprio, Cameron Diaz, Martin Scorsese i Benicio Del Toro.

Jessica Simpson kuću je kupila u prosincu 2005. godine za vrtoglavih 5,2, milijuna dolara, te uživa u poptunoj privatnosti koju omogućava kuća i posjed oko nje. Oko kuće se prostire prekrasan vrt prepun zelenila, izduženi bazen te terasa namjenjena uživanju i opuštanju. Interijer kuće uređen je u bijelim i žutim nijansama te djeluje vrlo toplo, dok veliki prozori daju osjećaj prostranosti.