MODERAN DIZAJN

Zavirite u dizajnerski dom poznate filmske zvijezde

03.12.2012 u 09:58

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Full Metal Jacket' Matthew Modine priuštio si je velebnu dizajnersku kuću koja se nalazi na samoj plaži u jednom od najmodernijih područja Los Angelesa, a cijena joj iznosi 2,5 milijuna eura, odnosno oko 14,5 milijuna kuna

Zvijezda filma 'Full Metal Jacket' Matthew Modine veliki je ljubitelj luksuznih nekretnina, a to je pokazao i kupivši jednu u Los Angelesu.

Dizajnerska kuća nalazi se u jednom od najtrendi dijelova Los Angelesa, a prostire na više od 185 četvornih metara. Kuća se nalazi uz predivnu pješčanu plažu, a kao stvorena je za priređivanje zabava koje Matthew jednostavno obožava.

Prostranu vilu u potpunosti prekrivaju velike staklene stijene, tako da unutrašnjost ima i više nego dovoljno svjetla. U cijelom dijelu interijera vlada otvoreni prostor, a vrata se nalaze samo ondje gdje je to doista nužnu. U cijelom prostoru prevladavaju čiste linije crne i bijele boje, osvježene upečatljivim detaljima poput crvenog tepiha ili pak daski za surfanje. Jedan od ukrasa kuće svakako je i zanimljivi vrt koji se odlično uklapa u cjelinu te maštovito osmišljena terasa na krovu kuće.