TUŽNA BEZ TATE

Zašto je Tom Cruise propustio Surin prvi dan škole?

13.09.2012 u 09:01

Bionic
Reading

Slavni je glumac primijećen u Londonu dan nakon što je njegova kći upisala elitnu školu u New Yorku

Surina elitna škola

Prvi dan škole svog djeteta roditelji obično pamte cijeli život, no Toma Cruisea nije bilo u blizini kad je njegova šestogodišnja kći Suri krenula ovog utorka u elitnu privatnu školu u New Yorku, piše Daily Mail.

Pedesetogodišnji glumac tog je dana viđen u Londonu gdje je izgledao sigurno, sabrano i relativno dobro raspoložen. Istodobno, mala Suri nije izgledala tako mirno kad je u limuzini došla pred svoju novu školu čija školarina stoji oko 40.000 dolara godišnje.

Suri je preplašeno grizla nokte, a i njezina je majka Katie Holmes jednako izgledala uznemireno kao i svaki roditelj čije dijete kreće u školske klupe. Nova Avenues School smještena je samo nekoliko blokova dalje od stana u koje su se Suri i njezina majka uselile nakon što je Katie pobjegla od Toma.

Ta je škola namijenjena jet-set eliti i učenicima bogatih roditelja dopušta da putuju svijetom sa svojim roditeljima bez obzira na raspored školskih praznika. 'Svjetska škola', kako je škola opisana na web-stranici, planira otvoriti podružnice u Kini, Europi, Južnoj Americi i Australiji pa će Suri moći školovanje nastaviti kad bude putovala s roditeljima. Ranije je Katie planirala upisati Suri u uglednu katoličku školu, no nova je škola vjerojatno pokazala svoje prednosti.

Tom je viđen u Londonu tijekom vikenda i izgledao je vidno mršaviji nego obično. Kad je sa skupinom muških prijatelja stigao na predstavu 'Richard III.' u Globe Theatreu izgledao je poput svoje sjene.